Friday, November 2, 2012

pain in my arse


november.ya datang lagi.
tanda aku semakin tua.moga semakin matang.semakin kurus.lol
oktober lepas cukup banyak peristiwa.ada manis.ada pahit.ada payau.
macam-macam.

manisnya.
officially dapat degree
tapi aku macam takde perasaan masa hari tu.statik.
dengar orang berucap.lepastu tunggu turn naik pentas ambil album kosong.
tunggu semua settle sambil mengata baju-baju gadis naik pentas dengan azim.
bukan main lagi sorang-sorang.lip lap lip lap megherlip!

pahitnya
rejection.
dalam sebulan dah 4 job interview dah aku pergi.
3 takde jawapan.maknanya NO.
satu lagi buat ayat sedap hati kata kiv.
fine.live goes on

payaunya.
tak payah nak war-warkan dekat khalayak umum.
malas nak fikir.malas nak ingat.
learnt my lesson.lepas ni hati-hati.jaga-jaga.
nak jaga hati orang, hati sendiri tak terjaga

november.
aku tak tau nak buat apa.
aku nak tenangkan diri.
api marah tak habis lagi.
moga baik-baik semuanya.


november tahun lepas :D


ps:
ada yang sial ada yang bertuah.
cerita sama hanya watak berubah
-altimet & noh; kotarayaku-