Thursday, September 6, 2012

tiru, tokok tambah atau kebetulan.


selamat pagi,tengah hari,petang,malam,semua.

kadang-kadang aku tak faham kenapa orang malaysia nak cakap selamat petang padahal matahari dah terbenam rapi dah masa tu.nak nak masa dekat abpbh, anugerah skrin bla bla bala tu.konon nak tiru mat saleh lah ucap good evening.tengkorak kau.

ok no point carut aku.

kembali ke tajuk yg tak berapa semenggah.baru lepas kemas-kemas sikit almari baju aku. and jumpa  something yg buat aku jadi kritikal thinking kononnya.ni semua sebab berjangkit dengan so-called design thinking lah.ahh whatever.

ok cuba tengok dua tag tshirt ni haa. sila abaikan size  & jenama yang terpampang disitu ye.trimas!

sama ke tidak dia punya graphic dekat tag tu?sama tapi tak serupa kan.
tiru, tokok tambah atau kebetulan..dah fikir sendiri?


that topman tshirt aku beli dkt istanbul november lepas dalam 13 lira.lebih kurang 22 ringgit.
tengok dekat sini kalo tak salah dalam 40ringgit hari tu.gila beza.



but saman-saman ala ala samsung-epal takde kan?kebetulan lah tu agaknya.





ps:bila kau dekat atas.ramai yg nak jadi macam kau, nak jatuhkan kau pun ada.jaga-jaga dan cepat-cepat luaskan pusat graviti supaya tak cepat tumbang.