Tuesday, August 14, 2012

confession



*minum air vitagen sambil dgr lagu reza salleh*
ok cukup muqadimah yg takde kaitan


baru minggu lepas aku setelkan hutang-hutang terakhir dgn utm. baru boleh tgk result.
well as expected.memang tak cemerlang pon. walaupun aku cuma ambil 2 subjek last semester.
industrial design 6 yg kejadah harem. thesis yg tak berapa nak semenggah. but total up dah 9 kredit dah.
and the result, tak payah lah aku nak canang satu dunia. lagi memalukan aku adalah.
tapi dua-dua berkongsi gred yang sama.dan yg pasti A bukan sama sekali.harap maklum disitu.
tapi bila dah pngk dah dpt second class upper dah cukup terkejut sambil bersyukur.

lepas 4 tahun.lepas segala tahi yg aku buat.akhirnya habis jugak. bachelor of science industrial design memang memeritkan. so, kalau ada adik-beradik kau yang nak masuk course ni suruh dia fikir 40 jutakali dulu.tu je nasihat aku.

lepasni aku kalau boleh tak nak keje dgn this so called industrial design punya field ni lagi
aku dah meluat.
aku dah sakit mental dibuatnya.
nak lari dari benda ni.aku dah mual rasanya.

*pause*

(tadi ada idea nak tulis lagi, skarang dah lari pulak)


kbai ;)