Friday, July 8, 2011

malang ke loser?

aku memang selalu bernasib selalu bernasib malang. kadang-kadang je tuah datang sekejap.cabutan bertuah seingat aku cuma 2 kali je aku penah menang sepanjang 21 tahun ++ ni.

kalau nak kata contest ke apa ke aku memang suka masuk. tapi menangnya jarang sekali.kali terakhir menang contest tu pon saguhati masa form 1. menang dari gempak. menang buku panduan pokemon.bahaha.



last month sejak menang saguhati jugak contest design profile pic kat fb. lihat gambar di bawah:


see. saguhati kedua katanya. no 5 lah tu. tapi bak kata NN kalau masuk af dah boleh pegi final dah tu.haha
yelah lagipon rakan-rakan fb aku cuma 3 orang je yg tekan like. dah 3 orang tu je aku paksa. yang laen malas nak paksa nanti mesti ada cakap "bapak annoying mamat ni, nak suruh like bagai". yang lagi dapatlah topup sapoloh hengget. jadi lah tu kan.


2 hari lepas lepas online fb bukan page tonton ada buat kontest.aku pon join lah.
contest 1:
soalan pasal movie larry crowne dia nak yg kelima jwb dgn betul.
aku pon google lah.jawapannya

lepas dah google tu ada orang jawab dulu. jawapan sama dengan aku nak jawab.aku pon jawab laa byk kali sebab dia nak jawapan kelima dengan tepat.haha.keji gila! dang! menang!! wah teruja!
dapat 4tiket utk tengok wayang. dgn merchandise movie tu.



lepastu contes 2 pulak:
ni aku betol-betol tak tau jawapan dia.pakat maen tiru orang atas je.sekali betol dah laa orang keempat!
gila nasib baik!

oh yeah!! menang barang wwe.yang paling tak boleh blaa menang dua-dua sekali dlm hari yg sama.bende ni dahlah sehari sekali, satu pemenang, sampai 15 julai ni.mesti org lain duk hangin kalau ada yg perasan.haha



pastu sesi malam try laa nak masuk urbannscapes punya contest.dia suruh suggest activiti utk laen tahun punya event.kalau menang dapat 2 tiket

aku ingat memang takde harapan.tapi bukak balik pukul 12 malam dah dapat 32 like.
bila tgk kau duk dekat no 4. dia nak top 3 yg dapat hadiah tu. lepas tu cari rakan-rakan yang online.nak suruh tekan like.semua tiada.semua offline.kesepian kehampaan.

hampa.bila berbeza cuma 3 like dengan si no 3.


ok dah tu je kali ni.babai!
(aku tau post ni sangat serabut.lol)






No comments:

Post a Comment