Wednesday, June 1, 2011

fate?


tadi selongkar album lama. semua gambar kecomelan, kecomotan jumpa. untuk kali ni gambar ni dulu dipertontonkan.

ni masa tahun 2001. kem mostivasi upsr. yes 10 years ago.

penulis duduk kanan sekali. sangat comot dan hitam.

masa kem tu campur banyak sekolah. so dalam satu kumpulan tu banyak lah sekolahnya. tema bagi nama kumpulan masa tu nama universiti.and the funny (funny ke?) nama group aku masa dekat kem tu di bagi UTM. 

and now aku study dekat UTM.betol aku tak tipu. tak caya tengok ni.

oh muka first year!

kan aku dah cakap.mungkin suratan takdir yang maha esa. mungkin jugak kebetulan. entah!


p/s: video baru dah tukar kat sebelah tu. bruno mars the lazy song. aku betol-betol lazy zaman sekarang ni.tak tipu. anyway vid tu serius cool gila!

No comments:

Post a Comment