Tuesday, May 10, 2011

blogspot genius part I


bila bukak blogspot, aku tak paham bila:

1) apa pasal ada orang yang bangga sangat dia ni blogger. lepas tu siap sound-sound orang lagi like "ohh, u blogger baru patut lah". what the elle ,biatch?
comeonlah buat blog dekat blogspot ni free jee. bukan kene masuk mlm ke apa. bukan ke amek exam kene dapat dean list baru boleh buat. FOC je. tak payah lah nak belagak sangat kononnya kau tu blogger lama lah. tak payah nak bangga sangat lah. kucing aku pon kalau boleh menaip aku suruh buat satu. 


2) ada pulak lepas tu yang duk pakai tshirt BEBUDAK BLOGGER! what the elle? lepas ni boleh pakai pulak tshirt BEBUDAK FACEBOOK ke BEBUDAK TWITTER ke.tapi nasib baik takder link blog dekat tshirt tu. 

3) singgah dekat shoutbox orang lepas tu buat ayat basi, "hai, singgah sini. follow lah i. t i follow balik".
LAME people! aku rasa nak lempang orang macam ni. kalau yang macam ni ok lagi. "singgah dan follow, nant follow la balik yer".

4) yang duk tulis  KORUNK, CAYUNK, KITER, KEW, eh kau fail bahasa melayu upsr eh?




3 comments:

  1. HAHAHAHAHHA. aku syg ko lebih. no 3 tu paling mcm... cettt, mencapub gle. no 1 tuh mmg la poyo gle la kan nak poyo. bak kate ko, FREEEE je pon. hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha. aku suke ni fish ! hahahaha. :D

    ReplyDelete
  3. @rainbow- tau takpe. kan? haha :D

    @ainaa- bahaha :)

    ReplyDelete