Tuesday, May 10, 2011

blogspot genius part I


bila bukak blogspot, aku tak paham bila:

1) apa pasal ada orang yang bangga sangat dia ni blogger. lepas tu siap sound-sound orang lagi like "ohh, u blogger baru patut lah". what the elle ,biatch?
comeonlah buat blog dekat blogspot ni free jee. bukan kene masuk mlm ke apa. bukan ke amek exam kene dapat dean list baru boleh buat. FOC je. tak payah lah nak belagak sangat kononnya kau tu blogger lama lah. tak payah nak bangga sangat lah. kucing aku pon kalau boleh menaip aku suruh buat satu.