Sunday, November 6, 2011

it's november!

dear november,
please be good.

6 november 2011- selamat hari raya aidiladha & selamat berumur 22 tahun nurhafish!
7-20 november 2011- turkey internship program


*half of my november this year will be at turkey and thanks to utm for this bday gift.lol
siapa nak ole-ole angkat tangan!

Wednesday, October 12, 2011

omong

bila kita sedar bumi yang kita pijak
bukan lagi macam bumi yang kita selalu angankan.
kita cuba sedapkan hati, keajaiban mungkin boleh berlaku
walau kita tahu keajaiban memang tak akan berlaku.
tapi kita tetap berharap..

Friday, July 8, 2011

malang ke loser?

aku memang selalu bernasib selalu bernasib malang. kadang-kadang je tuah datang sekejap.cabutan bertuah seingat aku cuma 2 kali je aku penah menang sepanjang 21 tahun ++ ni.

kalau nak kata contest ke apa ke aku memang suka masuk. tapi menangnya jarang sekali.kali terakhir menang contest tu pon saguhati masa form 1. menang dari gempak. menang buku panduan pokemon.bahaha.

Wednesday, June 1, 2011

fate?


tadi selongkar album lama. semua gambar kecomelan, kecomotan jumpa. untuk kali ni gambar ni dulu dipertontonkan.

Tuesday, May 10, 2011

blogspot genius part I


bila bukak blogspot, aku tak paham bila:

1) apa pasal ada orang yang bangga sangat dia ni blogger. lepas tu siap sound-sound orang lagi like "ohh, u blogger baru patut lah". what the elle ,biatch?
comeonlah buat blog dekat blogspot ni free jee. bukan kene masuk mlm ke apa. bukan ke amek exam kene dapat dean list baru boleh buat. FOC je. tak payah lah nak belagak sangat kononnya kau tu blogger lama lah. tak payah nak bangga sangat lah. kucing aku pon kalau boleh menaip aku suruh buat satu. 

Saturday, March 26, 2011

SPM is it?

hola!
salam sejahtera.
spm result baru je diumumkan rabu lepas. taklah baru pon actually. aku jek yang lambat.
anyway, kepada adik-adik yang dapat result cemerlang, gemilang, terbilang tu CONGRATS!
yang result tak berapa nak cemerlang tu. donia belum berakhir dik. banyak lagi bende yang kau boleh buat.

Sunday, January 9, 2011

5 perkara annoying bila bershopping!

hey semua!
bertemu lagi kita. sory lah kalau ada yang duk menangis keluar air mata darah merindui aku. takpe kak bedah saya kembali dengan lebih mantap dan mapan!
ok lah, untuk kali i akan bercerita tentang 5 perkara yang i rasa annoying bila keluar membeli-belah. ntah, maybe kau pun rasa sama macam aku rasa kot.

Monday, January 3, 2011

aku bengap sikit. kau bijak kan? tolong..


hey! entri kali ni  nak tanya pembaca-pembaca sekalian.
bukan soalan add math spm pon. 
tak susah kot.tapi sampai sekarang aku masih tertanya-tanya. 
nak tanya lecturer aku kang ade yang makan penampor jepun.

so, kau orang yang bijak bestari tu.
tolong rungkaikan soalan yang dah duk betapa
berkurun lamanya kat otak aku ni. boleh?

Sunday, January 2, 2011

untuk bacaan lelaki sahaja. gadis dilarang!


hey! rajin pulak aku update. almaklumlah tahun baru kononnye. 

WARNING yaa: ENTRI IN UNTUK BACAAN PARA JEJAKA SAHAJA. GADIS DILARANG! 

kalau nak baca gak sebarang sakit hati, jantung, gaut diabetes adalalah tidak ditanggung oleh penulis.